Toto

The Star Entertainment Jawaban kanggo OLGR Show Cause Cause

Australia gambling lan perusahaan hiburan, The Star Entertainment Group , announced sing nanggapi kanggo nuduhake kabar sabab saka Kantor Omben-omben lan Peraturan Gaming (OLGR).

The Star Nerbitake Tanggepan kanggo Kabar OLGR
Rincian woro-woro kasebut, sing diwenehake dening Dewan Direksi, muncul ing dina Senin lan minangka respon kanggo penyelidikan pemerintah babagan Pengeluaran HK operasi perusahaan. Khusus, The Star nanggapi sawise panemuan saka review Pak Adam Bell SC babagan operasi perusahaan New South Wales, tinjauan eksternal babagan operasi Queensland perusahaan lan penyelidikan sing diluncurake dening OLGR sing nemokake manawa perusahaan kasebut ora cocog kanggo nyekel lisensi ing The Star. lokasi Sydney . Penyelidikan kasebut nyebabake The Star nanggapi kanthi kabar acara lan operator diwenehi 21 dina kanggo ngirim tanggapan.

” Kabar kasebut ana hubungane karo prakara sing muncul saka review eksternal independen menyang operasi kasino The Star ing Queensland, sing ditindakake dening The Honorable Robert Gotterson AO, temuan laporan Pak Adam Bell SC ing New South Wales, penyelidikan kapisah sing ditindakake dening OLGR, lan temuan sing ora cocog karo The Star lan anak perusahaan sing kasebut ing ndhuwur dening Jaksa Agung, The Honorable Shannon Fentiman MP .

maca statement dirilis dening The Star
Paku liyane ing Coffin
Ing woro-woro paling anyar rawuh sawise mung bubar, ngandika Komisi Casino Demo Pragmatic Independent (NICC) sing ora ndhukung mentas diangkat dadi monitor sawijining Star kanggo The Star Sydney. Sadurunge, NICC wis nunjuk Nicholas Weekes minangka manajer khusus kanggo mimpin upaya kasebut. Pengumuman kasebut bali ing Oktober nalika The Star ditemokake ora cocog kanggo lisensi kanggo lokasi Sydney sing uga didenda AU $ 100 yuta ($ 62 yuta ) .

Kajaba iku, The Star ngadhepi masalah lisensi ing lokasi liyane. Mbalik ing Oktober, Pamrentah Negara Queensland nemokake perusahaan kasebut ora Data SDY cocog kanggo nyekel lisensi kanggo lokasi ing Gold Coast lan Brisbane . woro-woro iki teka sawise probe menyang operasi Queensland perusahaan sing tanggal bali kanggo panas iki. Robert Gotterson sing dihormatiAO KC nganakake review lan evaluasi sing jero babagan properti The Star’s Queensland. Dheweke nemtokake sawetara kekurangan lan mula menehi rekomendasi kanggo perusahaan kasebut. Pungkasane, rekomendasi kasebut ngupaya mbantu operator bali menyang selaras. Ing tembung liya, Pamrentah Queensland ngakoni manawa ana masalah nanging menehi operator kesempatan kanggo ngatasi masalah kasebut kanthi upaya ngindhari sanksi sing luwih ketat.