Toto

STAR SYDNEY BERSEDIA UNTUK CEMERLANG SEBAGAI HOS LUAR BIASA WPTDEEPSTACKS

WPTDeepStacks kembali ke Australia buat kali kedua sahaja dalam sejarah lawatan untuk acara utama AU$1,500 dari 7-11 April di The Keluaran SGP Star Sydney. Salah satu bandar paling terkenal di Australia menjadi tuan rumah kepada acara berjenama WPT yang pertama dengan siri 11 acara yang berlangsung dari 30 Mac hingga 11 April.

Ia adalah yang pertama daripada tiga acara WPT yang dijadualkan untuk Australia pada tahun 2022.

“Pemain poker di Australia sentiasa bersemangat tentang permainan ini dan perkongsian dengan The Star Togel Singapore Entertainment Group membolehkan kami mengembangkan kehadiran kami di sana,” kata Adam Pliska, Ketua Pegawai Eksekutif WPT. “Menganjurkan acara WPT pertama di The Star Sydney meletakkan kami di hadapan dan tengah dalam pasaran poker terbesar di Australia, salah satu bandar paling ikonik di dunia, menambah satu lagi elemen pada sambutan ulang tahun ke-20 kami.”

Acara utama WPTDeepStacks Sydney menampilkan tiga hari permulaan. Pada hari Khamis, 7 April (Hari 1A) dan Jumaat, 8 April (Hari 1B), permainan Data SGP bermula pada jam 2:30 petang waktu tempatan. Pada hari Sabtu, 9 April (Hari 1C), kad ke udara pada jam 12:30 tengah hari waktu tempatan. Pemain akan menerima timbunan permulaan 30,000 cip, dan pendaftaran akan kekal dibuka pada ketiga-tiga hari permulaan sehingga permulaan Tahap 7. Tahap akan berlangsung selama 40 minit pada Hari 1, 60 minit untuk Hari 2 dan Hari 3 serta 30 minit. sebaik sahaja kejohanan itu sampai ke kepala permainan.

Padang itu akan bergabung pada 10 April, dan juara WPTDeepStacks akan dinobatkan pada 11 April.

Siri kejohanan menampilkan pembelian masuk antara satelit AU$175 hingga acara cabaran AU$5,000 untuk Pengeluaran SGP menutup siri ini. Sebagai tambahan kepada kejohanan satelit ke acara utama WPTDeepStacks dan pelbagai tawaran No Limit Hold’em lain pada tahap belian yang berbeza, terdapat juga kejohanan Pot Limit Omaha dalam jadual.

Star Sydney, yang dibuka pada November 1997, mempunyai bilik poker 34 meja, yang menawarkan permainan tunai dan kejohanan harian. Star Sydney juga mempunyai mesin slot elektronik dan pelbagai permainan meja tradisional di lantai permainannya.

Penginapan di Star Sydney termasuk The Darling, satu-satunya hotel butik lima bintang Forbes dan pusat peranginan bandar, Star Grand Hotel dan Star Grand Residences. Para tetamu juga boleh menikmati The Darling Spa, serta beberapa restoran dan bar popular di hartanah, termasuk The Century, sebuah restoran Kantonis yang ikonik.

Star Sydney terletak di atas air berdekatan dengan Sydney Opera House yang ikonik dan Sydney Harbour Bridge, antara banyak tarikan tempatan yang lain dalam jarak berjalan kaki.

Acara WPTDeepStacks sulung di Australia berlangsung lebih jauh ke utara ke pantai timur Australia, di The Star Gold Coast pada Mei 2021. Acara permulaan ke Musim VII jelajah WPTDeepStacks telah menarik 1,113 penyertaan dan menjana hadiah melebihi AU$1.5 juta.

William Davies dari England memenangi kejohanan itu dan hadiah tempat pertama sebanyak AU$252,731. Pemain tempatan terkenal Alex Lynskey menduduki tempat ketiga dengan harga AU$114,960.

Star Gold Coast akan menjadi tuan rumah kepada dua acara WPT tambahan pada tahun 2022 — pengembalian WPTDeepStacks, dan Jelajah Utama WPT yang pertama di bumi Australia.

“Saya tidak boleh lebih teruja untuk membawa hentian Jelajah Utama ke negara asal saya,” kata Angelica Hael, Naib Presiden WPT Pengurusan Jelajah Global. “Saya tidak sabar-sabar untuk menyapa setiap rakan warga Australia saya di acara itu dan mengalu-alukan dunia ke hartanah tuan rumah yang menakjubkan, The Star.”