Toto

London Slots Parlor Killer Mendapat Nyawa kerana Serangan ‘Tidak Berperikemanusiaan’ terhadap Orang Asing

Seorang lelaki Eritrea yang menyeksa orang yang tidak dikenali sehingga mati di ruang tamu slot London telah dipenjarakan seumur hidup kerana pembunuhan https://bookbooknyc.com/ itu.

Abel Berhany
City Slots di London Utara, tempat Abel Berhany, kanan bawah, melakukan serangan ngeri ke atas Abraham Haile pada Julai 2020. (Imej: Daily Mirror)
Abel Berhany, 23, mengalami gangguan tekanan selepas trauma dan skizofrenia paranoid yang tidak didiagnosis apabila dia menyerang Abraham Haile, 56, seorang pemandu, di arked permainan City Slots di Camden High Street.

Apabila dia ditangkap pada 28 Julai 2020, Berhany memberitahu polis dia telah diseksa semasa kanak-kanak di Libya. Di mahkamah Old Bailey London, Hakim https://gifetgif.com/ Martin Picton mencadangkan defendan mungkin telah melakonkan semula trauma masa lalu ke atas mangsanya, yang berada di “tempat yang salah pada masa yang salah.”

Dikunci Dengan Pembunuh
Mahkamah mendengar bahawa Berhany menendang, menghentak dan melompat ke atas kepala atau bahagian atas badan Haile sebanyak 99 kali, sebelum menghentikan serangan mengerikan itu untuk menghisap rokok.

Kemudian dia memukul kepala Haile dengan dua alat pemadam api sebanyak 50 kali, sebelum menghentakkan pemegang penyapu ke kerongkongnya. Dia https://startupmeme.com menggunakan alat pemadam api untuk menukul penyapu lebih dalam ke dalam esofagus Haile, dan kemudian melepaskan kedua-dua alat pemadam api ke dalam badannya.

Dia melukis badan Haile dengan pen mata sebelum menyiramnya dalam peluntur yang ditemuinya di dalam almari kedai.

Rakaman keselamatan serangan selama 16 minit itu dimainkan ke gelanggang. Ia menunjukkan bahawa Berhany pertama kali bertemu Haile di kawasan merokok di ruang tamu slot di mana pertengkaran muncul antara kedua-duanya dan Haile menumbuk muka Berhany sekali.

Ketika konfrontasi semakin memuncak, pengurus tempat itu cuba campur tangan, sebelum memutuskan untuk membawa pelanggan lain keluar ke jalan. Dia mengunci Berhany dan Haile di dalam sambil menghubungi polis.

Mereka tiba untuk menemui Haile mati di tempat kejadian.

‘Kepercayaan Pengemis’
“Tindakan defendan hanya mengemis kepercayaan. Tiada sesiapa yang terpaksa menonton [rakaman keselamatan] akan dapat melupakan apa yang mereka saksikan,” kata Picton. “Layanan defendan terhadap Encik Haile adalah kejam, tidak berhati perut, dan tidak berperikemanusiaan. Defendan sama sekali tidak menyesali hasratnya untuk menimbulkan kesakitan dan kehinaan yang dia boleh.”

Peguam Berhany berkata anak guamnya menyesal dan bergelut untuk memahami bagaimana dia boleh melakukan keganasan sedemikian.

Dia mengaku bersalah melakukan pembunuhan beramai-ramai kerana tanggungjawab yang berkurangan dan akan berkhidmat sekurang-kurangnya 18 tahun. Tetapi Picton berkata Berhany adalah risiko besar kepada orang ramai dan mungkin tidak akan selamat untuk dikeluarkan.

Picton memuji keluarga Haile atas maruah mereka sepanjang prosiding.

“Abraham Haile kehilangan nyawanya dalam keadaan yang paling mengerikan,” katanya. “Keluarganya dan mereka yang menyayanginya tidak akan pulih daripada kesan tragedi yang tidak masuk akal ini. Mereka akan tertanya-tanya mengapa dia dan mengapa tidak ada yang menyelamatkannya?”