Toto

Kardinal Arizona Cuba Melangkah Menuju Kemenangan dalam Perlawanan Menentang Seattle Seahawks

Apabila peminat bola sepak cuba menentukan sama ada mereka suka permainan Keluaran SGP baharu yang dimainkan oleh penyiar NFL dengan kamera, Arizona Cardinals perlu memikirkan permainan baharu mereka sendiri. Mereka bertemu Seattle Seahawks pada hari Ahad, membawa satu kesalahan yang tidak bermaya yang tidak dapat menyelesaikan apa-apa.

Seattle Seahawks lwn Arizona Cardinals
Seattle Seahawks berlari kembali Kenneth Walker III (9) berlari menentang Arizona Cardinals semasa separuh masa kedua perlawanan pasukan pada hari Ahad. Seahawks datang dengan kemenangan mengecewakan. (Imej: Associated Press)
Kardinal optimis mereka akan memperoleh kemenangan ketika mereka menuju ke Seattle untuk menentang Seahawks. Perkara tidak berjalan seperti yang dirancang, kerana pasukan tuan rumah menghentikan serangan untuk menewaskan mereka 19-9, dengan persembahan cemerlang oleh penyepak Jason Myers dan gol padangnya.

Ini bukanlah yang diharapkan oleh buku sukan daripada permainan dalam apa jua cara. Kad sepatutnya menang dan yang lebih adalah kegemaran. Sekali lagi, pasukan NFL menunjukkan bahawa kadang-kadang, tidak ada yang memberitahu bagaimana permainan akan berjalan.

Kad Meninggalkan Kesalahan di Rumah
Arizona membuka jaringan dengan gol padang, tetapi tidak dapat mengikutinya. Seahawks kemudiannya membalas dengan tiga gol padang mereka sendiri untuk mendahului 9-3 pada separuh masa.

Pertahanan Arizona adalah satu-satunya perkara yang menonjol. Ia menghalang QB Geno Smith dan Seahawksnya daripada sampai ke zon akhir pada separuh masa pertama permainan. Walau bagaimanapun, baki permainan hanyalah kekecewaan untuk Arizona.

Ahad sepatutnya menjadi hari besar Arizona QB Kyler Murray. Dia bukan sahaja tidak menghasilkan TD, tetapi dia melemparkan pemintas. Dia juga menambah kesilapan yang membolehkan Seattle mengekalkan kawalan bola dan berkumpul semula pada serangan.

Pertahanan Cards lebih produktif daripada kesalahannya. Ia menyekat pukulan suku ketiga di zon akhir yang berakhir dengan raba-raba, yang Arizona pulih. Itu meletakkan mereka di papan dan hanya tiga mata di belakang. Itu akan menjadi entri terakhir pada kekili sorotan hari itu, melainkan pasukan itu mahu menyemak raba-raba, balingan buruk dan miskomunikasi laluan yang membawa kepada kekalahannya.

The Cardinals kini 2-4 selepas memecah rekod sempurna mereka dengan Data Sidney kekalahan. Seahawks, dengan tiga kemenangan dan tiga kekalahan, kini menjadi sebahagian daripada seri tiga kali ganda di NFC West yang merangkumi San Francisco 49ers dan Los Angeles Rams.

Bills Bring the Guns
Dengan persembahan cemerlang dan hantaran akhir yang menentukan, Josh Allen mendahului Buffalo Bills kepada kemenangan 24-20 pada hari Ahad ke atas Patrick Mahomes dan Ketua Kansas City. Seperti yang dijangka, ia adalah satu lagi pertarungan menarik antara dua pencabar kejuaraan utama liga.

Pasukan-pasukan itu memasuki separuh masa dengan kedudukan seri 10-10 sebelum terlibat dalam pertarungan sengit separuh masa kedua. The Bills mendahului dahulu, 17-10, dengan touchdown oleh penerima lebar Stefon Diggs. Penerima lebar Chiefs Mecole Hardman mengikat permainan tidak lama kemudian dengan hantaran 3 ela daripada Mahomes.

Allen melontar sejauh 329 ela dan tiga pendaratan, yang terakhir roket gila dalam lalu lintas ke Dawson Knox di zon akhir dengan hanya lebih satu minit berbaki. Itu memberi Buffalo kebenaran di Stadium Arrowhead.

Dalam serangan terakhirnya, Mahomes mengalami pemintasan di tangan penjuru Taron Johnson. Quarterback Chiefs yang berbakat menamatkan permainan dengan 338 ela hantaran, dua touchdown dan dua pintasan.

The Bills, yang mengalami penyingkiran lebih masa yang menyakitkan dalam Keluaran HK playoff tahun lalu di tangan Chiefs, mendahului AFC East dengan 5-1. Kansas City mendahului Barat dengan rekod 4-2.

Permainan ini adalah satu lagi permainan yang tidak mendekati bahagian bawah, yang kini telah mencapai hampir 60% daripada semua permainan musim ini. Di samping itu, petaruh spread akan mahu menonton Atlanta Falcons, kerana mereka kekal sempurna terhadap penyebaran (ATS). Mereka kini 6-0 ATS, walaupun telah menjadi underdog dalam setiap perlawanan tersebut.